ТОВ «Харчова інженерія» займається дослідженнями, розробками, дизайном та виробництвом обладнання для харчової промисловості та для очищення промислових та стічних вод. Зокрема, це стосується проектування комплектного обладнання, виробничих ліній та систем з дотриманням усіх правил безпеки харчових продуктів та гігієни.
Компанія спеціалізується на виробництві обладнання під замовлення овочепереробних, консервних та інших аграрних підприємств. Має унікальні технології для виробництва фруктози, сахарози, пектину та іншої продукції, як окремого виду товару. Може проектувати та виробляти лінії для будь якої кількості продукту, як для маленьких обсягів (приватних підприємців), так і для промислових об’єктів.
Також «Харчова Інженерія» дбає про модернізацію існуючих ліній і машин, впроваджуючи нові технології для підвищення ступеня автоматизації з подальшим підвищенням прибутковості компанії. Харчова інженерія спеціалізується на переробці продуктів у рідкій формі з низькою, середньою, високою та дуже високою в’язкістю.
Серед останніх розробок компанії, більш результативними є :
1) Розробка технологій для виробництва кремів з контрольованою реологією та затребуваною в’язкістю;
2) олії різного походження;
3) Морозиво на водній основі;
4) Креми для наповнення круасанів;
5) Поглиблені процеси окислення;
6) Використання озону та окислювачів, сумісних з їжею;
7) Відбір та культивація водоростей для виробництва біомас з відходів (олійні, молочні продукти)

«Харчова інженерія» має портфоліо з понад 200 виконаних проектів, зокрема:
1) Випарники, концентратори, що працюють як від пари, гарячої води, так і від теплового насоса з конфігураціями, придатними для отримання томатного пюре, концентрованого молока, концентрованих соків, джемів , соєвого молока тощо.
2) лінії для миття та санітарного оброблення харчових продуктів
3) пастеризатори / стерилізатори продуктів
4) Упаковані пастеризатори / стерилізатори
5) машини CIP / SIP
6) Екструдери
7) Дистілятори також в мембрані
8) Spray drier
9) Повна гамма обладнання для переробки сирів, моцарелли, рікотти
10) Машини для холодної обробки продуктів (механічна заморозка або азотне заморожування, кріошліфування, суха заморозка)
11) Комплексні установки для виробництва біогазу, включаючи управління осадом
12) Обладнання для надшвидкого компостування
13) Випарники для очищення відходів (фільтрат, небезпечні відходи)
14) Пастеризатори крові, м’яса

Якщо Ви зацікавлені у розширені асортименту своєї продукції і хотіли б мати виробничі лінії саме під свої продукти та обсяги, просимо повідомити про участь у нашій конференції.

На веб-сайті www.ingegneriaalimentare.com можна більш детально ознайомитись з виробництвом та його можливостями.
Зацікавлених підприємців просимо звернутися до відділу підтримки експорту Київської ТПП alla.romashko@kcci.org.ua +38 066 443 51 05